En smakrik sandwich med hallon- och krusbärsketchup, örtolja och grillad kyckling, perfekt för en fräsch och annorlunda lunch eller middag.
| Ingrediens | Mängd |
|---|---|
| skalad och hackad gul lök | 1 st |
| skalade och strimlade vitlöksklyftor | 2 st |
| äppelcidervinäger | 1 dl |
| muscovadosocker | 1 dl |
| krusbär | 1 dl |
| hallon | 2 dl |
| rumsvarmt smör | 50 g |
| salt | |
| kallpressad rapsolja | 1 dl |
| dijonsenap | 1 tsk |
| pressad vitlök | 1 st |
| torkad dragon | 1 msk |
| krossad rosépeppar | 1 msk |
| grova kuvertbröd (gärna surdeg) | 4 st |
| grillade kycklingbröst | 2 st |
| skalad gurka | 0.5 st |
| hyvlad väl lagrad ost | 0.5 dl |
| hallon till garnering | |
| olika örter | |
| olika skott och groddar |