En smakrik sandwich med hallon- och krusbärsketchup, örtolja och grillad kyckling, perfekt för en fräsch och annorlunda lunch eller middag.
Ingrediens | Mängd |
---|---|
skalad och hackad gul lök | 1 st |
skalade och strimlade vitlöksklyftor | 2 st |
äppelcidervinäger | 1 dl |
muscovadosocker | 1 dl |
krusbär | 1 dl |
hallon | 2 dl |
rumsvarmt smör | 50 g |
salt | |
kallpressad rapsolja | 1 dl |
dijonsenap | 1 tsk |
pressad vitlök | 1 st |
torkad dragon | 1 msk |
krossad rosépeppar | 1 msk |
grova kuvertbröd (gärna surdeg) | 4 st |
grillade kycklingbröst | 2 st |
skalad gurka | 0.5 st |
hyvlad väl lagrad ost | 0.5 dl |
hallon till garnering | |
olika örter | |
olika skott och groddar |