Ett avancerat recept som kombinerar flera rödbetsbaserade komponenter med lax och olika texturer för en elegant förrätt.
Ingrediens | Mängd |
---|---|
Beetroots, whole | 500 g |
Salmon Eggs | 200 g |
Beetroot juice | 100 ml |
Salmon ‘barrels’ | 1.5 kg |
Beetroot juice | 400 ml |
Table salt | 400 g |
Sugar | 200 g |
Baby beetroot | 10 st |
Beetroot juice | 1 l |
Olive oil | 100 ml |
Shallots, peeled | 150 g |
Merlot vinegar | 100 ml |
Beetroot juice | 50 ml |
Flaked salt | 5 g |
Beetroot juice | 700 ml |
Agar agar | 5.25 g |
Gold strength gelatine leaves | 3 st |
Beetroot juice | 250 ml |
Crème fraiche | 300 g |
Lemon juice | 8 ml |
Flaked salt | 5 g |
Fresh horseradish, microplaned | 35 g |
Bulls blood leaves | for garnish |