Ett avancerat recept med flera komponenter där lax konserveras och smaksätts med rödbeta i olika former för en färgstark och smakrik rätt.
| Ingrediens | Mängd |
|---|---|
| Beetroots, whole | 500 g |
| Salmon Eggs | 200 g |
| Beetroot juice | 100 ml |
| Salmon ‘barrels’ | 1.5 kg |
| Beetroot juice | 400 ml |
| Table salt | 400 g |
| Sugar | 200 g |
| Baby beetroot | 10 st |
| Beetroot juice | 1 L |
| Olive oil | 100 ml |
| Shallots, peeled | 150 g |
| Merlot vinegar | 100 ml |
| Beetroot juice | 50 ml |
| Flaked salt | 5 g |
| Beetroot juice | 700 ml |
| Agar agar | 5.25 g |
| Gold strength gelatine leaves | 3 st |
| Beetroot juice | 250 ml |
| Crème fraiche | 300 g |
| Lemon juice | 8 ml |
| Flaked salt | 5 g |
| Fresh horseradish, microplaned | 35 g |
| Bulls blood leaves | för garnering |